Home    Johnny    Multimedia    Fanclub    Gastenboek    Contact

Nieuws
16 augustus 2013

Gister tot in de late uurtjes mijn nieuwe platencontract met On Road Music ondertekend en natuurlijk gevierd! Een mooie nieuwe stap in mijn zangcarrière.

info@onroadmusic.nl
www.onroadmusic.nl


 

 

 

Een rvoorstellen…
Even voorstellen:
Mijn naam is Johnny Sleegers, geboren op 28 oktober 1981 en woonachtig in Helmond (Noord Brabant). Ik kom voort uit een grote familie waarbij het Nederlandstalig lied mij met de paplepel is ingegoten. In 2007 ben ik met mijn vriendin Marloes op eigen benen gaan staan en inmiddels is ons gezin uitgebreid met onze zoon Vince (2007) en dochter Jill (2009).


Hoe het allemaal begon

Zoals velen collega’s betrad ook ik reeds op jonge leeftijd spontaan menig podia. Hieronder beschrijf ik in vogelvlucht mijn carrièrepad.  

 


De Waarheid
In 2003 was de tijd rijp om aan mijn eerste echte muziekproduct te gaan werken. Veel steun ondervond ik daarbij van zanger en producent Frank Ferrari. In deze samenwerking ontstond mijn debuutalbum ‘de Waarheid’. Gelukkig meteen zo succesvol dat platenlabel HJDM-Music uit Deurne (red.) besloot het album in zijn geheel uit te brengen en te verfilmen op DVD met als titel “Liefde in je hart”.


TROS talentenjacht
In 2004 schreef ik mij in voor een talentenjacht bij de TROS naar aanleiding van hun 40 jarig bestaan ‘een ster in 40 dagen’. Van de duizend auditanten wist ik me te selecteren tot de laatste 40 artiesten. Door dit landelijk tv optreden en diverse uitgezonden interviews ben ik uitzonderlijk gepromoot en werd mijn singel ‘Met veel liefde in je hart’ zelfs in de promojingle gemixt van het programma.


Door jou
Na dit schitterend avontuur kon een Singel niet uitblijven en in november van 2005 verscheen mijn 1e debuutsingel met als titel “Door jou”. Dit nummer scoorde hoog in de landelijke hitlijsten, en kreeg goede referenties als voorloper op mijn nieuwe album. 

 

 


Deze nacht
In april van 2006 verscheen het tweede album met als titel “Deze Nacht”.
Later heb ik nummers van dit album in het Duits opgenomen en op DVD uitgebracht. Van het nummer Deze nacht is later een Remix verschenen en heeft landelijk ontzettend veel airplay gekregen.


Natuurlijk kon een nummer gewijd aan onze zoon Vince niet uitblijven. Daarom verscheen in augustus van 2007 een de nieuwe single uit met de titel ‘ Nu je bij me bent’  met als 2e titel ‘Mijn Zoon’.

Reeks van singles die volgde
Vanaf 2008 zijn we gestart met de opnames van een reeks van singles. In volgorde zijn uitgebracht Dans met mij, Terug bij mij, De Hemel, L’Amour Toujours, Mama Mia Maria en de onlangs verschenen singel Meer & Meer. Een aantal DVD clips kunt u zien op YouTube. Op 2e kerstdag 2009 werd mijn eerste verzamel DVD ‘Voor jou’ gepresenteerd waarvoor ik ben afgereisd naar onder andere Mallorca, het plaatsje Visé in België en Parijs.Duetsingel met Tina Trucker
In 2013 trad ik op bij de comebackparty van Tina Trucker. We hadden gelijk een klik en spontaan ontstond het idee om een duetsingel op te nemen. Onze stemmen passen goed bij elkaar wat resulteerde in twee nummers ‘We drive Together en Jij, ik en Zang. Dat Tina nog altijd erg populair is bleek wel uit de vele interview aanvragen door het hele land. Van We drive Together is een clip uitgebracht en is overal op social media en TV te bekijken.
CD presentatie
Op 15 september 2013 presenteer ik mijn nieuwe single in mijn woonplaats Mierlo-Hout. Dit keer heb ik de mogelijkheid om een spetterend muziekfeest op het plein te organiseren in samenwerking met Fanfare Unitas. De gehele opbrengst komt hiermee te goede aan de jeugdopleiding van de fanfare. Meer informatie rondom de CD presentatie kun je terugvinden op deze site en facebook.
Muzikale groeten,
Johnny Sleegers>